Terraariot ja matelijat

Muskettikoirasta saat matelijallesi kaiken tarpeellisen. Liikkeessämme on poikkeuksellisen laaja terraario-osasto tarvikkeineen. Meiltä saat suositut terraariot muun muassa näiltä merkeiltä: Exoterra, Arcadia, Komodo, Zoomed, Lucky Reptile, Pet Factory. Saat tilattua meiltä terraariot myös mittatilauksena. Mikäli et löydä liikkeestä etsimääsi, ota yhteys henkilökuntaamme. 

Matelijavalikoimastamme löydät parta-agamat, leopardigekot ja erilaiset sammakot sekä satunnaisesti muita lajeja. Muut matelijat ja sammakot tilauksesta. Kaikki Imazon-lajit ovat tilattavissa kauttamme. Karanteeni matelijoille 3kk (lyhyempi aika erikseen sovittavissa). Karanteenilla varmistamme, että eläin voi hyvin ja on luovutettavissa.

Muskettikoirasta löydät liskollesi sopivat elävät ruokaeläimet, kuten banaanikärpäset, jauhomadot, sirkat (mm. kenttäsirkat, kaksitäpläsirkat, Jamaikan kenttäsirkat, muut sirkat) sekä torakat (mm. blabtica dubia, pääkallotorakat, Madagaskarin sihisevät torakat). Saatavilla on myös pakastehiiriä, kaneja, tipuja, marsuja ja rottia käärmeille ruoaksi. Kysy tarvittaessa asiantuntevalta henkilökunnaltamme neuvoja matelijasi ruokintaan, autamme mielellämme!

Saatavilla on myös lemmikkiötökät, kuten torakat, toukat, kuoriaiset, sekä tarantulat. Lemmikkiötököille löydät meiltä kaiken mitä tarvitset ruoasta terraarion sisustukseen.

Seuraamalla Facebook-sivuamme pysyt parhaiten ajan tasalla saapuneista eläimistä, uutuuksista ja tarjouksista! Erikoislajit tilauksesta, kysy lisää henkilökunnaltamme. 

Scroll Top